Omnibus: Manhatan - Slavenhaler - Waterdunen Rob Ruggenberg

ISBN: 9789045110271

Published:

Paperback

814 pages


Description

Omnibus: Manhatan - Slavenhaler - Waterdunen  by  Rob Ruggenberg

Omnibus: Manhatan - Slavenhaler - Waterdunen by Rob Ruggenberg
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 814 pages | ISBN: 9789045110271 | 10.57 Mb

In zijn historische jeugdromans verweeft Rob Ruggenberg waargebeurde feiten met verhalen over jongeren die moeten vechten voor hun leven en vrijheid. Het zijn spannende, ontroerende en onthullende verhalen die je niet weg kunt leggen. En omdat jeMoreIn zijn historische jeugdromans verweeft Rob Ruggenberg waargebeurde feiten met verhalen over jongeren die moeten vechten voor hun leven en vrijheid.

Het zijn spannende, ontroerende en onthullende verhalen die je niet weg kunt leggen. En omdat je altijd meer wilt blijven lezen van deze bijzondere schrijver, heeft de Volkskrant deze exclusieve, voordelige en meer dan achthonderd pagina’s tellende Rob Ruggenberg-omnibus samengesteld. Fantastisch leesvoer voor op vakantie, in de klas of gewoon thuis op de bank. Voor iedereen vanaf een jaar of tien.In deze omnibus zijn de volgende boeken verzameld:In Manhatan vaart Peye naar Nieuw-Amsterdam, de Nederlandse nederzetting in Amerika.

Daar hoopt hij uit te vinden wie zijn vader is. Maar zijn schip lijdt schipbreuk en hij spoelt aan op de Amerikaanse kust. Daar sluit hij vriendschap met een indiaans meisje en een ontsnapte jonge slaaf. Met hun hulp wil hij naar het eiland dat hij in de verte ziet liggen en waar zijn vader moet zijn: Manhatan.Slavenhaler is het hartverscheurende verhaal van Tyn, die op zoek is naar het enige familielid dat hij nog heeft: zijn halfzusje Obaa.

Hij weet dat ze door zijn vader verwekt is bij een Afrikaanse slavin en dat ze in een dorp aan de Afrikaanse Slavenkust woont. Tyn wordt scheepsjongen op een schip dat naar Afrika vaart om slaven in te kopen. Zal hij Obaa weten te vinden?Het verraad van Waterdunen (bekroond met een Vlag en Wimpel van de Griffeljury) speelt zich af tijdens de Tachtigjarige Oorlog. Robbe wordt door een familielid als slaafje verkocht aan Spaanse soldaten. Zijn leven verandert opeens in een hel.

Als hij weet te vluchten komt hij terecht op Waterdunen, een eilandje voor de kust van Zeeland dat bijna in zee is verdwenen.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Omnibus: Manhatan - Slavenhaler - Waterdunen":


thesatoriteacompany.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us