Хотелът на сладко-горчивите спомени Jamie Ford

ISBN:

Published:

Paperback

336 pages


Description

Хотелът на сладко-горчивите спомени  by  Jamie Ford

Хотелът на сладко-горчивите спомени by Jamie Ford
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 336 pages | ISBN: | 9.72 Mb

Хотелът бе съвършеното място за среща и точно там той срещна любовта на своя живот.Новият собственик на хотел „Панама” открива в подземието непокътнати вещите на японски семейства, интернирани през Втората световна война. Точно в този ден сякашMoreХотелът бе съвършеното място за среща и точно там той срещна любовта на своя живот.Новият собственик на хотел „Панама” открива в подземието непокътнати вещите на японски семейства, интернирани през Втората световна война. Точно в този ден сякаш невидима нишка на съдбата отвежда Хенри Ли пред сградата, стаила спомените за първата му любов.

Един обикновен чадър, открит в кутиите, събужда у него чувства, ревниво пазени през годините. Те го връщат в далечната 1942 г., когато е самотно 12-годишно китайско момче, което се влюбва в 12-годишно японско момиче на име Кейко. Тяхната невинна любов не може да бъде сломена от несправедливостите, неодобрението на родителите или грубото отношение на съучениците.

Двамата нито за миг не губят надежда, че след края на войната ги очаква прекрасно бъдеще заедно...Десетилетия по-късно обичта към Кейко оживява в мислите на Хенри, за да промени отново целия му свят...„Хотелът на сладко-горчивите спомени” е написан със страст, покоряващ роман за непреходното в човешкия живот.

Джейми Форд омагьосва с трогателна история за невинната първа любов и надеждата, която надвива ужаса на войната и жестокостта на предразсъдъците.Романът е носител на шест награди, преведен е на 25 езика и вече две години присъства в световните класации за най-продавани книги.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Хотелът на сладко-горчивите спомени":


thesatoriteacompany.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us