Átkelés a rónaságon (A Föld gyermekei, #4) Jean M. Auel

ISBN:

Published:

Paperback

1190 pages


Description

Átkelés a rónaságon (A Föld gyermekei, #4)  by  Jean M. Auel

Átkelés a rónaságon (A Föld gyermekei, #4) by Jean M. Auel
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 1190 pages | ISBN: | 8.46 Mb

A regénysorozat negyedik részében a történet főhősei, Ayla és útitársa, Jondalar folytatják utazásukat a férfi szülőföldjére. Hűségesen kísérik őket megszelídített állataik is, nem kis meghökkenést és rémületet váltva ki a vándorútjukat keresztezőMoreA regénysorozat negyedik részében a történet főhősei, Ayla és útitársa, Jondalar folytatják utazásukat a férfi szülőföldjére.

Hűségesen kísérik őket megszelídített állataik is, nem kis meghökkenést és rémületet váltva ki a vándorútjukat keresztező emberekből.Az egyébként is fáradságos utazást további akadályok nehezítik: hőseinknek megáradt folyókon, életveszélyes lápvidékeken és rejtélyes hegyi rengetegeken kell átkelniük. Ritkán találkoznak emberekkel, s amikor mégis, eleinte mindenki gyanakodva méregeti a furcsa kompániát. Sőt, egyszer a tébolyult vezetőjük elnyomása alatt szenvedő, vérszomjas amazonok törnek az életükre. Ám Ayla javasasszonyi tudománya, varázslatos tűzgyújtó technikája, Jondalar kőfaragó szakértelme, a magukkal hozott meglepő, de jól használható találmányok és vadászeszközök, valamint mindkettejük emberi kiválósága végül mindenhol tetszést arat, és a legszorultabb helyzetekben is győzedelmeskednek.De sikerül-e átjutniuk a hatalmas gleccseren a tavaszi olvadás előtt?

Képesek lesznek-e elegendő ivóvízhez és élelemhez jutni maguk és az állataik számára odafent, a fagy birodalmában?A Föld gyermekei című regényciklus negyedik kötetében Jean M. Auel a tőle megszokott olvasmányos stílusban vetíti elénk őseink mozgalmas, kalandos és bizony sokszor veszedelmes mindennapjait.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Átkelés a rónaságon (A Föld gyermekei, #4)":


thesatoriteacompany.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us