Avtalen Oda Cornelia Knudsen

ISBN:

Published: 2007

Paperback

196 pages


Description

Avtalen  by  Oda Cornelia Knudsen

Avtalen by Oda Cornelia Knudsen
2007 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 196 pages | ISBN: | 7.34 Mb

Da de slutta på ungdomsskolen lagde de en pakt: Neste år skal de dra sammen på telttur, samme hva som skjer. Tommy, Martin, Vera og Kathrine. Fire veldige forskjellige typer, men evige venner. Eller?Fremmed firkløverFørst og fortest syklerMoreDa de slutta på ungdomsskolen lagde de en pakt: Neste år skal de dra sammen på telttur, samme hva som skjer.

Tommy, Martin, Vera og Kathrine. Fire veldige forskjellige typer, men evige venner. Eller?Fremmed firkløverFørst og fortest sykler treningsnarkomane Tommy. Speiderjenta Kathrine følger hakk i hel. Sånn får de også litt tid for seg selv. En forelskelse gryr. Martin og Vera danner baktroppen. Gutten som liker TV, og den stakkars, rike piken med merkeklær, nylagt sminke og foreldre som jobber sent. Ut i villmarka, med mobiltelefonen lagt igjen hjemme. Men i det de drar skjer det noe annet.

Skogen saumfares av hunder og helikopter. De unge merker ingenting.Fanget i skogenEndelig framme, ved tjernet midt inne i skogen. Kathrine blir mer og mer forelsket i Tommy, men hun kan ikke, Vera er jo forelsket i han! Vera maser hele tiden: «Du som snakker med ham, har han sagt noen om meg?» Til slutt gir Kathrine opp og forteller hvordan det er til Tommy. Han blir sint. Hvorfor skal Vera bestemme over Kathrine? Hun vet ikke, men det har jo alltid vært sånn.Martin og Tommy er bestevenner. Det har de jo alltid vært? Men hvorfor har de da ingenting å prate om lenger?

Konflikter kommer stadig til overflaten, og de er alle på bristepunktet. Samtidig er det noe mystisk, noe som ikke stemmer. Et skrik i natten. En hvit arm i et glimt på sjøen. De bestemmer seg for å dra. Da oppdager de at sykkelen til Martin er ødelagt. De er fanget i skogen.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Avtalen":


thesatoriteacompany.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us