Er was eens in Rusland. Macht en weelde: de opkomst van de nieuwe rijken. Ben Mezrich

ISBN: 9789021458656

Published:

Paperback


Description

Er was eens in Rusland. Macht en weelde: de opkomst van de nieuwe rijken.  by  Ben Mezrich

Er was eens in Rusland. Macht en weelde: de opkomst van de nieuwe rijken. by Ben Mezrich
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | | ISBN: 9789021458656 | 4.45 Mb

Een verhaal over macht en fortuinBen Mezrich beschrijft de opkomst van de Russische nieuwe rijken. We volgen Berezovski, die staatsbedrijven opkoopt en gigantische winsten maakt. Hij helpt ook Abramovitisj in het zadel. We zien de oligarchen rijk enMoreEen verhaal over macht en fortuinBen Mezrich beschrijft de opkomst van de Russische nieuwe rijken. We volgen Berezovski, die staatsbedrijven opkoopt en gigantische winsten maakt.

Hij helpt ook Abramovitisj in het zadel. We zien de oligarchen rijk en machtig worden, er verdwijnen contante bedragen van honderden miljoenen dollars, en alles wordt beschreven alsof we er zelf bij zijn.Toen de mensen die de bedrijven in handen hadden beseften dat Jeltsin wel eens opgevolgd zou kunnen worden door een minder gewillig iemand, besloten ze de nog niet zo bekende baas van de KGB naar voren te schuiven: Vladimir Poetin.

Al snel werd duidelijk dat die zich niet als pion liet gebruiken. Met Berezovski liep het helemaal mis: hij moest naar Engeland vluchten. Zijn rechterhand Litvinenko werd daar met polonium vergiftigd en Berezovski pleegde uiteindelijk zelfmoord. Athans, dat is de officiële lezing. Intussen is Abramovitsj alleen maar machtiger geworden en zit Poetin stevig in het zadel.De auteur heeft voor een gewaagde methode gekozen: hij beschrijft iedereen vanuit zijn eigen gedachtewereld.

In combinatie met alle feiten en bronnen zorgt dit voor een uniek boek. Hoewel het non-fictie is leest het als een thriller.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Er was eens in Rusland. Macht en weelde: de opkomst van de nieuwe rijken.":


thesatoriteacompany.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us