Dr. Mengele boncolóorvosa voltam az auschwitzi krematóriumban Miklós Nyiszli

ISBN:

Published:

212 pages


Description

Dr. Mengele boncolóorvosa voltam az auschwitzi krematóriumban  by  Miklós Nyiszli

Dr. Mengele boncolóorvosa voltam az auschwitzi krematóriumban by Miklós Nyiszli
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 212 pages | ISBN: | 7.21 Mb

Dr. Nyiszli Miklós 1946-ban vetette papírra borzongató önéletírását a hírhedt lengyelországi haláltáborban töltött időről és az ott végzett kényszerű foglalatosságáról. A szerző a túlélést a szakmájának köszönhette, orvos volt, és ráadásulMoreDr. Nyiszli Miklós 1946-ban vetette papírra borzongató önéletírását a hírhedt lengyelországi haláltáborban töltött időről és az ott végzett kényszerű foglalatosságáról.

A szerző a túlélést a szakmájának köszönhette, orvos volt, és ráadásul Németországban végzett, kiváló szakmai tapasztalattal, tudással rendelkezett, ez elősegítette, hogy Dr. Mengele „kiválasztottja” legyen...Megrázó könyv ez – az ember lealjasodásának hihetetlen, ámde sajnos mégis megtörtént eseteiről szól.Dr. Mengele háborús bűnös, milliók halálához járult hozzá, miközben a „tudomány” nevében állatias kísérleteket folytatott élő és holt embereken.

A drámai auschwitzi hónapok története után kiadónk egy szakértővel még két részt íratott az eredeti műhöz. Az egyik a koncentrációs, megsemmisítő táborok hátborzongató mindennapjait és „működését” írja le kegyetlen, szenvtelen pontossággal – a másik Mengele doktor további sorsát mondja el.A háborús bűnös hogyan élt egészen a halálig Dél-Amerika több országában, és miért nem bukkantak nyomára az utána küldött ügynökök…?Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Dr. Mengele boncolóorvosa voltam az auschwitzi krematóriumban":


thesatoriteacompany.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us